Flower Wisdom

(3 klantbeoordelingen)

 45,00 55,00

Flower Wisdom – Een Prachtig Samenspel van Fotografie en Orakelkaarten 

Het Flower Wisdom orakeldeck, gecreëerd door de getalenteerde fotografe Wendy Leyten, is een ware verademing binnen de wereld van orakelkaarten. Met haar prachtige fotografische kunstwerken en diepe inzichten neemt Wendy  je mee op een betoverende reis van wijsheid, waarbij de harmonie tussen mens en natuur centraal staat. Dit deck biedt een unieke ervaring aan voor zowel beginners als ervaren orakelkaartlezers.

Wendy is een bekroonde fotografe. Deze kaarten zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ze dragen ook diepgaande wijsheid en inzichten die je pad kunnen verlichten.

Het Concept van Flower Wisdom

Wat Flower Wisdom zo uniek maakt, is de manier waarop Wendy haar eigen artistieke creativiteit combineert met de wijsheid van bloemen  en de symboliek via de kleuren & vormen.. Elk kaart in het deck is doordrenkt met de energetische essentie van een specifieke bloem en de unieke boodschap die erbij hoort via de kleuren & vormen. De kaarten fungeren als poorten naar het onderbewustzijn en kunnen ons helpen verborgen aspecten van onszelf en onze omgeving te begrijpen.

Het Kaartendeck verkennen

Het Flower Wisdom orakelkaartendeck bestaat uit een zorgvuldig samengestelde verzameling van 52 kaarten, elk met een ander prachtig bloemportret dat Wendy  zelf heeft vastgelegd. Elke bloem heeft zijn eigen symbolische betekenis en boodschap, waardoor de lezer een diepere connectie kan maken met zijn innerlijke zelf en intuïtie. Gebruik ze om helderheid te krijgen in situaties, om richting te vinden in uitdagende tijden of gewoon om je dag een vleugje magie te geven.

Het gebruiken van Flower Wisdom

Het gebruik van Flower Wisdom is toegankelijk voor iedereen, of je nu een ervaren kaartlezer bent of net begint met orakelkaarten. De kaarten kunnen dagelijks worden getrokken voor inspiratie en leiding, of tijdens belangrijke levensfases en beslissende momenten voor meer inzicht en begrip. De wijze waarop Flower Wisdom is ontworpen, stelt mensen in staat om hun intuïtie te versterken en een diepere connectie met de natuur te ontwikkelen.

De Impact van Flower Wisdom

Sinds de introductie heeft Flower Wisdom een diepe indruk gemaakt op mensen van over de wereld. De prachtige bloemenfoto’s van Wendy  trekken niet alleen natuurliefhebbers aan, maar ook degenen die op zoek zijn naar spirituele begeleiding. De kaarten fungeren als een bron van troost en wijsheid voor mensen die worstelen met uitdagingen in hun leven, terwijl ze anderen inspireren om hun persoonlijke groei te omarmen.

Conclusie

Flower Wisdom, het orakelkaartendeck gecreëerd door de getalenteerde fotografe Wendy Leyten, is veel meer dan alleen een verzameling kaarten; het is een venster naar de pracht en de diepte van de natuurlijke wereld, doordrenkt met symbolische betekenissen. Door haar intuïtieve benadering en haar artistieke talent heeft Wendy een inspirerend instrument gecreëerd voor iedereen die op zoek is naar wijsheid, inzicht en zelfontdekking. Of je nu een fervent beoefenaar van orakelkaarten bent of gewoon op zoek bent naar een spirituele connectie, Flower Wisdom zal je ongetwijfeld verwonderen en verrijken. Het is een prachtig geschenk voor jezelf, maar ook voor vrienden, familie of geliefden.  De kaartenset is geschikt voor mensen van alle leeftijden, ongeacht hun ervaring met orakelkaarten of spiritualiteit.

🌻 Haal vandaag nog deze prachtige kaarten in huis en laat je meevoeren door de wijze lessen en betoverende schoonheid van bloemen! ✨🌿

Zelf al een boodschap ontvangen? Klik hier voor je gratis dagkaart 

Je ontvangt 

  • 52 unieke kaarten met vibrerende kleuren! In tegenstelling tot andere sets die vaak minder kaarten bevatten.
  • Begeleidende gids in full colour, Nederlandstalig
  • Telkens mooi verpakt in een zakje.

Daarnaast is er keuze uit 2 formaten: 

  • Gewone versie: Formaat 7×12 cm 
  • Grote versie: Formaat 8,5 x 14,5 cm 

 

De kaarten kan je gebruiken op diverse manieren
– dag boodschap

– legging met enkel de Flower Wisdom set
– als aanvulling op Tarot/Lenormand kaarten
– als ijsbreker in gesprekken
-….

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , ,

Extra informatie

Afmetingen N/B
Flower

Gewone versie, Grote uitvoering

Andere suggesties…

3 gedachten over “Flower Wisdom

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.