Heksenzout

 7,00

Ontdek de Magie van Handgemaakt Heksenzout – Voeg Betovering Toe aan je Leven!

Betreed de wereld van mystiek en magie met dit handgemaakt heksenzout, een buitengewoon product dat de kracht van oude tradities combineert met ambacht. Gebruikt door heksen en mystici over de hele wereld, biedt dit heksenzout een unieke ervaring die je zintuigen zal betoveren en je spirituele reis zal verrijken. In loop van de geschiedenis is aangetoond dat zout spiritueel zeer krachtig is. Zout is een krachtig mineraal (fysiek & spiritueel). Het heeft een enorm sterke reinigende werking en met veel energetische waarden.

 

Wat is Handgemaakt Heksenzout?

Heksenzout, ook wel bekend als zout van de heks of maanzout, is een speciale mix van zouten, gedroogde kruiden, bloemen.  Elk zout is zelf samengesteld, met de leiding van mijn voorouderlijke gidsen. Elk ingrediënt wordt met liefde & zorg  gemaakt en geselecteerd vanwege zijn unieke eigenschappen en symbolische betekenissen, die teruggaan tot oude tijden. Het zout wordt met de hand gemengd en geladen met intenties en positieve energie tijdens het creatieproces.

De Magie van Heksenzout Ontdekken:

  1. Spirituele Reiniging: Heksenzout wordt vaak gebruikt voor het reinigen van ruimtes, voorwerpen of zelfs jezelf. Door een snufje zout in je badwater te strooien, creëer je een rustgevende en energetisch zuiverende ervaring.
  2. Krachtige Bescherming: Dit heksenzout fungeert als een barrière tegen negatieve energieën en entiteiten. Strooi een beetje zout rondom je huis of op drempels om een beschermende sfeer te creëren.
  3. Versterken van Rituelen: Bij magische rituelen kan heksenzout een belangrijke rol spelen. Door cirkels van zout te trekken, kunnen heksen een veilige ruimte creëren waarin ze werken met de elementen en hogere krachten.
  4. Verdieping van Meditatie: Heksenzout kan je meditatieve reis verbeteren. Het toevoegen van een vleugje zout aan een meditatieplek kan helpen bij het versterken van je intenties en focus.
  5. Contact met de Natuur: De natuurlijke elementen in het heksenzout brengen je dichter bij de aarde en haar energieën. Het is een prachtige manier om je te verbinden met de natuurlijke wereld om ons heen.

Hoe te Gebruiken:

Strooi een beetje heksenzout rond je huis, op je altaar, in je badwater of op elke plek die je wilt zuiveren en beschermen. Sluit je ogen en visualiseer je intenties terwijl je het zout gebruikt, en laat de magie zijn werk doen. Deze zouten zijn NIET geschikt voor consumptie. Het zijn rituele zouten om mee te nemen in je rituelen, manifestaties, spreukenwerk,…
* Geel zout kan o.a. gebruikt worden bij rituelen dat te maken heeft met healing, kracht & energie.
* Groen zout kan o.a. gebruikt worden bij rituelen dat te maken heeft met overvloed, welvaart & geld.
* Paars zout kan o.a. gebruikt worden bij rituelen dat te maken heeft met divinatie, intuïtie, spreuken.
* Roos zout kan o.a. gebruikt worden bij rituelen dat te maken heeft met liefde, zelfliefde, vriendschappen.
* Zwart zout kan o.a. gebruikt worden bij rituelen dat te maken heeft met bescherming, zuivering, verdrijving.
inhoud 60 a 70 gram

 

Let op:

Hoewel heksenzout wordt geassocieerd met spirituele praktijken, is het belangrijk om te onthouden dat het geen vervanging is voor medische behandeling of professioneel advies. Het dient als een aanvulling op je spirituele reis en welzijn.

Verken de wereld van mysterie en betovering met dit handgemaakt heksenzout. Breng de magie in je leven en laat de kracht van oude tradities je ziel verrijken. Bestel vandaag nog en ervaar de transformatieve kracht van heksenzout!

Dompel jezelf onder in de wereld van magische tradities met ons handgemaakt heksenzout. Bestel nu en ontvang een vleugje betovering in je leven.

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

Extra informatie

zout

Geel, Groen, Paars, Roos, zwart

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.