Bescherm- of Zuiveringspray

 15,00

Ontdek Deze Handgemaakte Bescherm- en Zuiveringsspray

Ervaar de kracht van bescherming en zuivering met deze handgemaakte spray, speciaal ontworpen voor gebruik in je kamer of om je aura te zuiveren.
Bescherm Spray:

De Bescherm Spray biedt een krachtige bescherming tegen negatieve energieën en invloeden. Ideaal voor momenten waarop je je in een drukke omgeving bevindt, een belangrijke vergadering hebt, of andere situaties waarin je jezelf wilt beschermen.

Zuiveringsspray:

De Zuiveringsspray heeft een aardse kracht die je aura reinigt, mocht je toch iets hebben opgepikt van lagere frequenties. Het zuivert en herstelt de harmonie, waardoor je je weer in balans voelt.

Handgemaakt en Opgeladen:

Elke spray is met de hand gemaakt, met zuiver maanwater en een krachtige mix van kruiden,  opgeladen met intentie, waardoor het een extra boost aan kracht krijgt. Bovendien is elke spray voorzien van een sigil ter versterking van de energetische werking.

Hoe te gebruiken:

Het gebruik van deze spray is eenvoudig! Spray 1 à 2 keer rondom jezelf of in de ruimte om jezelf te beschermen. Voel direct de helende kracht en de beschermende omhulling die je aura omringt.

Bestel Opties:

  • Je kunt deze sprays apart bestellen, afhankelijk van je behoeften.
  • Of bestel beide sprays samen, zodat je zowel beschermd als gereinigd bent, klaar om elke uitdaging aan te gaan.
Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

Extra informatie

spray

Bescherm, Zuivering

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.