Elementen wierrook

(1 klantbeoordeling)

 7,00

Stap binnen in een wereld waar geurige mystiek en oude wijsheid samenkomen. Ontdek de prachtige kracht van deze handgemaakte wierookkorrels, doordrenkt met de essentie van de vier elementen – aarde, water, lucht en vuur. Deze betoverende korrels brengen niet alleen heerlijke aroma’s in je huis, maar ook de energie en balans van de natuurlijke wereld.

Aarde: Gronding en Stabiliteit
De aardse essentie van wierookkorrels brengt een gevoel van stabiliteit en gronding in je leven. Voel hoe je wortels diep in de aarde worden verankerd. Deze wierook helpt je om je te concentreren, te aarden en een stevig fundament te creëren voor je dagelijkse bezigheden.
Deze kan je ook gebruiken tijdens Samhain en Yule. Voor de planeten Venus & Saturnus. En de windrichting noorden. 

Water: Emotie en Flow
Laat de zachte geur van water doordringen in je ruimte en je geest. Wierookkorrels die verbonden zijn met het element water brengen een gevoel van emotionele stroming en vloeiendheid. Laat stress en spanning wegspoelen terwijl je jezelf overgeeft aan de kalmerende aroma’s. Deze wierook helpt je om je emoties in evenwicht te brengen en ruimte te maken voor creativiteit en inspiratie.
Deze kan je ook gebruiken tijdens Mabon & Lammas. Voor de maan. En de windrichting westen.

Lucht: Zuivering en Heldere Gedachten
De luchtige wierookaroma’s zweven door je ruimte en brengen frisheid en helderheid met zich mee. Deze wierook is verbonden met het element lucht en staat voor zuivering en vernieuwing. Laat je geest bevrijd worden van zwaarte terwijl je geniet van de lichte en verkwikkende geuren. Ze helpen je gedachten te verhelderen en creëren een atmosfeer van positieve energie.
Deze kan je ook gebruiken tijdens Imboloc & Ostara. Voor de planeet Mercurius. En de windrichting oosten.

Vuur: Passie en Energie
Laat de vurige wierookkorrels hun dans van passie en energie uitvoeren in je omgeving. Dit elementale vuur brengt kracht en vitaliteit in je leven, opgewekt door de opwekkende aroma’s. Sta open voor vernieuwing en de vonk van creativiteit terwijl je je laat omringen door deze levendige geuren. Deze wierook stimuleert je om actie te ondernemen en je doelen met vuur na te streven.
Deze kan je ook gebruiken tijdens Litha & Belthane. Voor de planeten Mars, Jupiter & de zon. En de windrichting zuiden.

Met deze zorgvuldig handgemaakte samengestelde wierookkorrels, doordrenkt met de essenties van aarde, water, lucht en vuur, wordt je uitgenodigd om een diepe verbinding te maken met de natuurlijke wereld en de kracht van de elementen te omarmen. Elk moment dat je de korrels laat smeulen, creëer je een heilige ruimte waarin je kunt ontspannen, reflecteren en jezelf opnieuw kunt uitlijnen met de harmonie van de vier elementen.

Breng de magie van de natuur in je huis met onze exclusieve collectie wierookkorrels. Voel de balans, geniet van de aroma’s en omarm de vier elementen op een unieke en betoverende manier.

Te gebruiken met een houtskooltje. 
Momenteel krijg je GRATIS een rolletje houtskool bij aankoop van de 4 elementen. 
± 80 ml/ ± 15 gr

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , ,

Extra informatie

wierrook

Aarde, Lucht, Vuur, Water

1 gedachte over “Elementen wierrook

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.