Elementen Pakket

 19,00

Een uniek samengesteld elementen pakket!

Verlang je naar een gevoel van balans en welzijn dat je op een ongekend niveau verheft? Dan is dit 4 Elementenpakket precies wat je nodig hebt!
Dit pakket is ontworpen om je mee te nemen op een reis door de fundamenten van de natuur, waarbij je de kracht van de vier elementen – Aarde, Water, Vuur en Lucht – volledig zult omarmen.

  1. Aarde: Stabiliteit en Gronding Onze connectie met de aarde is essentieel voor een gezond en gebalanceerd leven. Met dit element leer je technieken om jezelf te aarden, stress te verminderen en een diep gevoel van stabiliteit te ervaren. De aarde zal je verankeren te midden van de uitdagingen van het dagelijks leven.
  2. Water: Emotionele Heling en Stroom Laat de stroming van water je emoties reinigen en helen.  Door je te laten leiden door de vloeiende beweging van water, zul je jezelf openstellen voor diepgaande emotionele genezing en vernieuwing.
  3. Vuur: Passie en Energie Ontsteek je innerlijke vuur en omarm passie, energie en daadkracht. Het vuurelement zal je inspireren om je doelen na te streven met ongeëvenaarde vastberadenheid en enthousiasme. 
  4. Lucht: Heldere Gedachten en Vernieuwing In de lucht kun je de vrijheid en helderheid vinden die je nodig hebt om je geest te vernieuwen. Omarm een mentale helderheid die je leven in nieuwe richtingen zal sturen.

Weet jij niet welk element je op dit moment nodig hebt? Stuur me dan een mail, zodat ik dit voor je kan uitpendelen. 
Per element is er een unieke pakket samengesteld waarbij je het volgende ontvangt.
– ritueel badzout omtrent het element
– theelichtje in de kleur van het element
– wierrook kegeltje
– edelsteen bij het desbetreffende element
– een zelfgeschreven spreuk om het element aan te roepen
– info
– uitleg hoe het pakket te gebruiken

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , , , ,

Extra informatie

elementenpakket

aarde, lucht, vuur, water

Andere suggesties…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.