Bescherming

 9,00

Ontdek de beschermende kracht van deze unieke Herbal Blends, zorgvuldig samengesteld met 7 krachtige kruiden die een sterke energetische bescherming bieden. Deze blends zijn speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden bij het creëren van een beschermende sfeer om je heen, zodat je jezelf kunt afschermen tegen negatieve energieën en invloeden.

Elk kruid is met zorg geselecteerd vanwege de unieke eigenschappen die het bijdraagt aan het versterken van je energetische grenzen en het creëren van een veilige omgeving. Laat je inspireren door de harmonieuze combinatie van deze natuurlijke ingrediënten en versterk je intenties voor het behouden van je energetische balans en welzijn.

Of je nu een ervaren beoefenaar bent van energetische beschermingstechnieken of nieuw bent in deze wereld, deze Herbal Blends bieden een krachtige en effectieve manier om je spirituele reis naar bescherming te ondersteunen. Voeg ze toe aan je dagelijkse rituelen, meditaties of draag ze bij je als amulet en ervaar de beschermende kracht die zich in je leven ontvouwt.

Verrijk je spirituele reis naar energetische bescherming en welzijn met deze Herbal Blends en omarm de krachtige beschermende energie die voor jou bestemd is.

Let op: niet geschikt  voor consumptie

1 op voorraad

Categorieën: , Tags: , ,

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 10 × 15 cm

Andere suggesties…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.