Tarot zak Dromenvanger

 15,00

🌌✨ Bescherm je Waardevolle Orakelkaarten in Stijl met Deze Dreamcatcher Geprinte Zak! ✨🌙

🔮 Doordrenkt met Mystiek: Bewaar je waardevolle orakelkaarten veilig en omarm de mystiek met deze prachtige Geprinte Zak, voorzien van een betoverend Dreamcatcher-motief. Laat de magie van deze beschermende symboliek je spirituele reis begeleiden.

🌿 Perfecte Metgezel: Deze unieke zak combineert functionaliteit met betoverende esthetiek en is daarmee de perfecte metgezel voor je spirituele reis. Of je nu onderweg bent of je kaarten veilig wilt bewaren, deze zak voegt een vleugje magie toe aan elke stap van je reis.

🎨 Hoogwaardig Polyester: Gemaakt van duurzaam polyester, biedt deze zak niet alleen bescherming maar ook een zachte aanraking. Met afmetingen van 20 x 15 cm is het de ideale maat voor diverse kaartendecks.

🌙 Dreamcatcher Motief: Het prachtige geprinte Dreamcatcher-motief voegt een extra laag van bescherming en betovering toe aan deze zak. Laat negatieve energieën buiten en bewaar de positieve vibes van je orakelkaarten.

🌈 Stijlvol en Functioneel: Deze zak is niet alleen een beschermende hoes, maar ook een stijlvolle aanvulling op je spirituele uitrusting. Het Dreamcatcher-motief voegt een vleugje artistieke schoonheid toe aan je kaarten.

🎁 Een Betekenisvol Geschenk: Verwen jezelf of verras een spirituele vriend met dit betekenisvolle geschenk. Een prachtige toevoeging aan de collectie van elke kaartlezer of spirituele zoeker.

🛒 Bestel Nu en Bewaar je Kaarten met Stijl! Voeg een vleugje magie toe aan je spirituele praktijk met de Dreamcatcher Geprinte Zak. Bestel vandaag nog en bescherm je kaarten in stijl tijdens je reis van zelfontdekking.

Artikelnummer: 1 Categorieën: , Tags: , ,

Extra informatie

Afmetingen 15 × 20 cm

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.