Wens kerstbal

 25,00

Stap het nieuwe jaar binnen met een speciale intentie dankzij deze ‘Maak je Eigen Wens-Kerstbal’ kit. Met een krachtig ritueel en 7 energetische kruiden word je stap voor stap begeleid om jouw diepste intenties te zetten.

Deze betoverende kit biedt je de kans om een kerstbal te maken die meer is dan alleen decoratie – het is een belichaming van jouw dromen en doelen voor het komende jaar. Wat het nog leuker maakt, is dat je deze kerstbal gewoon in je kerstboom kunt hangen!

Inclusief in deze betoverende kit:

  • Een Transparante Kerstbal met pentakel: Een prachtig canvas voor jouw intenties, perfect om in de kerstboom te hangen.
  • 7 Energetische Kruiden: Speciaal geselecteerd om je intenties te versterken en te ondersteunen.
  • Krachtige Stap-voor-Stap Begeleiding: Gedetailleerde instructies om moeiteloos jouw intenties te plaatsen en de kracht van dit ritueel te benutten.

Of je nu een unieke start van het nieuwe jaar zoekt voor jezelf of een dierbare, deze wens-kerstbal biedt een betekenisvolle en inspirerende manier om het jaar te beginnen.

Hang jouw dromen en intenties in de vorm van een betoverende kerstbal in je kerstboom. Bestel nu en start het nieuwe jaar met magische intenties die schitteren tussen de kerstlichtjes!

Uitverkocht

Categorieën: , ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.