Spell Jar – Water

 22,00

Ben je op zoek naar emotionele balans, intuïtie en diepe verbindingen? Dan is deze Krachtige Water Spell Jar precies wat je nodig hebt! Gevuld met krachtige waterige energieën, zoals Maansteen & Terahertz, biedt deze jar een kalmerende golf voor je spirituele praktijk en dagelijks leven.

Versterkte Werking: Deze unieke combinatie van Maansteen & Terahertz versterkt de kracht van deze betovering, waardoor je verbinding met het water wordt verdiept en je emotionele evenwicht wordt hersteld.

🌊Gebruiksaanwijzing: Plaats de Krachtige Water Spell Jar op een plek waar waterenergieën vrij kunnen stromen. Gebruik het als een essentieel hulpmiddel tijdens meditaties, rituelen of gewoon om een gevoel van kalmte en intuïtie te creëren in elke ruimte.

Stap In Je Kracht: Laat de Krachtige Water Spell Jar je begeleiden terwijl je je verbindt met de rustgevende wijsheid en kracht van Moeder Water. Laat het je helpen om in harmonie te leven met je emoties en diepe verbindingen te maken met anderen.

Toegevoegde Kruiden: Deze spell jar is verrijkt met een zorgvuldige selectie van 7 kruiden rondom het element Water, om de kracht van de betovering nog verder te versterken.

Handgemaakt en Uniek: Jouw Krachtige Water Spell Jar wordt met liefde handgemaakt, dus jouw spell jar & doosje kunnen verschillend zijn van de foto. Dit draagt bij aan de unieke energie van elk exemplaar!

Bestel nu en laat de Krachtige Water Spell Jar je begeleiden op je reis naar emotionele balans, intuïtie en diepe verbindingen! 

Categorieën: , Tags: , , ,

Extra informatie

Afmetingen 4,5 × 7,5 cm

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.