Spell Jar – Vuur

 22,00

Ben je op zoek naar passie, energie en transformatie in je leven? Dan is deze Krachtige Vuur Spell Jar precies wat je nodig hebt! Gevuld met krachtige vuurige energieën, zoals Vuurkwarts & Terahertz, biedt deze jar een vurige impuls voor je spirituele praktijk en dagelijks leven.

Versterkte Werking: Deze unieke combinatie van Vuurkwarts & Terahertz versterkt de kracht van deze betovering, waardoor je verbinding met het vuur wordt versterkt en je innerlijke vlam wordt aangewakkerd.

Gebruiksaanwijzing: Plaats de Krachtige Vuur Spell Jar op een plek waar vuurenergieën vrij kunnen stromen. Gebruik het als een essentieel hulpmiddel tijdens meditaties, rituelen of gewoon om een gevoel van passie en energie te creëren in elke ruimte.

Stap In Je Kracht: Laat de Krachtige Vuur Spell Jar je begeleiden terwijl je je verbindt met de vurige wijsheid en kracht van Moeder Vuur. Laat het je helpen om je innerlijke vlam te laten branden te midden van de uitdagingen van het dagelijks leven.

Toegevoegde Kruiden: Deze spell jar is verrijkt met een zorgvuldige selectie van 7 kruiden rondom het element Vuur, om de kracht van de betovering nog verder te versterken.

Handgemaakt en Uniek: Jouw Krachtige Vuur Spell Jar wordt met liefde handgemaakt, dus jouw spell jar & doosje kunnen verschillend zijn van de foto. Dit draagt bij aan de unieke energie van elk exemplaar!

Bestel nu en laat de Krachtige Vuur Spell Jar je begeleiden op je reis naar passie, energie en transformatie! 

Categorieën: , Tags: , , ,

Extra informatie

Afmetingen 4,5 × 7,5 cm

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.