Wiches’ Essentials Kit

 25,00

Wil jij graag je rituelen versterken & je intenties kracht bijzetten? Dan is deze exclusieve  Witches Essentials Kit precies wat je nodig hebt! Dit magische pakket bevat alles wat je nodig hebt om je spirituele praktijken te verdiepen &  je magische krachten te versterken.

Heksenzout: Transformeer je rituelen met het speciaal samengestelde heksenzout. Doordrenkt met krachtige energetische eigenschappen, is dit zout perfect voor reiniging, bescherming en het versterken van je intenties.

 Herbal Blend: Verrijk je magische praktijken met de unieke herbal blend. Deze zorgvuldig samengestelde mix van kruiden biedt een krachtige ondersteuning voor het manifesteren van je doelen en dromen, en helpt je bij het openen van je intuïtie en het versterken van je spirituele verbinding.

 Magische Olie: Doordrenkt met de energie van intentie & manifestatie, is de magische olie een essentieel instrument voor elke heks. Gebruik het om je kaarsen te zalven, je amuletten te zegenen, of om jezelf te omringen met beschermende energie tijdens je rituelen.

 3 Spell Candles: Gebruik deze betoverende spell candles om je intenties te versterken en je magische werk te verlichten. Elke kaars is doordrenkt met speciale energieën en kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan rituelen, meditaties en spreuken.

Of je nu een beginnende heks bent of een doorgewinterde beoefenaar, de Witches Essentials Kit biedt alles wat je nodig hebt om je magische reis te verrijken en je spirituele krachten te ontketenen. Dompel jezelf onder in de magie en laat je betoveren door de mogelijkheden die voor je liggen!

🌙 Bestel nu en begin je reis naar spirituele groei en magische transformatie! 🌙

Alles is handgemaakt, Keuze uit 4 thema’s
Bescherming – Welvaart – Manifestatie – Liefde
Welke kies jij?

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , , ,

Extra informatie

witches

bescherming, liefde, manifestatie, welvaart

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.