Gepersonaliseerde Spell Jar

 27,00 35,00

Ervaar de magie van een gepersonaliseerde Spell Jar, speciaal afgestemd op jouw unieke behoeften en wensen.Deze Spell Jars worden met liefde met de hand gemaakt, met een zorgvuldige selectie van kruiden en edelstenen, doordrenkt met intentie en energie om jouw doelen te ondersteunen.

Een Spell Jar is een krachtig instrument in de wereld van spiritualiteit & magie, waarbij kruiden, edelstenen en energie  worden samengebracht in een glazen  flesje, doordrenkt met intentie & energie. Deze Spelljars worden gebruikt om specifieke doelen te manifesteren, zoals bescherming, liefde, voorspoed, of heling.

Door het zorgvuldig selecteren van de juiste ingrediënten en het richten van intentie, wordt de energie van de Spelljar opgeladen en versterkt. Het kan dienen als een krachtig focuspunt voor meditatie, rituelen, of als een decoratief object in je leefruimte.

De gepersonaliseerde Spell Jar die ik aanbied, wordt speciaal afgestemd op jouw behoeften & wensen. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig gekozen om jouw doelen te ondersteunen, en de SpellJar wordt verrijkt met energie om zijn kracht te vergroten. 

Maar dat is nog niet alles – als extra bonus ontvang je een persoonlijke channeling boodschap, speciaal voor jou gechanneld. Dit biedt inzichten en begeleiding die je helpen je pad te verlichten en je verbinding met je hogere zelf te versterken.

Dompel jezelf onder in de magie van onze gepersonaliseerde Spell Jar en ontdek de transformatieve kracht ervan. Bestel nu en laat ons je ondersteunen op je reis naar zelfontdekking en groei!

keuze uit 2 formaten:

  • klein : 7 cm hoog
  • groot: 12 cm hoog

Belangrijke mededeling: Omdat deze spell jar persoonlijk wordt afgestemd op jouw unieke behoeften en energie, vraag ik je  vriendelijk om rekening te houden met de tijd die nodig is om dit speciale product te maken. Het proces van creatie en energetische oplading vergt tijd & aandacht, omdat ik streef naar de hoogste kwaliteit & zorg  voor elk individueel product.

Ik streef er naar om elk  spell jar zo snel mogelijk te leveren. De wachttijd kan variëren afhankelijk van de vraag en de complexiteit van de afstemming.

Ik verzeker  je echter dat de uitkomst de wachttijd meer dan waard zal zijn. Je ontvangt een spell jar dat niet alleen speciaal voor jou is gemaakt, maar ook doordrenkt is met liefde, intentie & persoonlijke zorg.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,

Extra informatie

Personal_SpellJar

groot, klein

Andere suggesties…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.