Krachtdieren Orakelset

(4 klantbeoordelingen)

 35,00

Ontdek de wijsheid van het dierenrijk met de Krachtdieren Orakel set – een krachtige verzameling van 52 kaarten! 

Deze prachtige Dieren Orakelkaarten zijn speciaal ontworpen om je intuïtieve begeleiding te bieden op een eenvoudige en toegankelijke manier. In tegenstelling tot andere kaartensets, vereisen ze geen diepgaande kennis van symboliek of kaartinterpretatie, waardoor ze perfect geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Elke kaart is zorgvuldig ontwikkeld om heldere en beknopte boodschappen over te brengen, rechtstreeks vanuit het dierenrijk. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning in het dagelijks leven of een diepere verbinding met de natuur wilt ervaren, deze kaarten kunnen je helpen bij elke stap van je reis.

Gebruik de kaarten voor dagelijkse inspiratie, om je innerlijke zelf te verkennen, of als aanvulling op andere kaartleggingen. Laat je openstellen voor de wijsheid die de dieren met zich meebrengen en laat je leiden door hun krachtige boodschappen.

Met een handig formaat van 9×12 cm zijn deze kaarten perfect om overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd toegang hebt tot hun helende energie en wijze leiding. Voel de kracht van het dierenrijk in je handen en laat je inspireren door de magie van de Krachtdieren Orakel set!

Categorie:

Andere suggesties…

5 gedachten over “Krachtdieren Orakelset

  1. Cisca zegt:

    Kan iedereen dit deck aanraden, heb ze gisteren binnen gekregen en savonds gebruikt in workshop en iedereen vond ze waanzinnig mooi

    Beantwoorden
  2. Clau zegt:

    Vandaag de kaarten mogen ontvangen. De afbeelding zijn echt heel erg mooi ❤️ Er zit geen boekje bij, maar de teksten staan op het kaartje zelf. Lekker kort en bondig, daar houd ik van ☺️ Morgen ga ik er een legging mee doen. Dankjewel voor de snelle levering!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.