Healing

Zoek je balans?
Wil je graag emotionele blokkades op heffen?
Ontdek de kracht van een energetische healing

Laat mij je helpen om spanning los te laten, je energie te herstellen &
emotionele blokkades op te heffen, zodat jij je beste zelf kunt zijn.

Wat is een healing?

Een healing is een diepgaande en bewuste praktijk die heling, balans en welzijn bevordert op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Het is een proces waarbij negatieve energieën worden losgelaten en positieve energieën worden ontvangen, waardoor je levensenergie opnieuw kan stromen en blokkades kunnen worden opgeheven.

Een healing sessie biedt een veilige ruimte waarin je kunt ontspannen, herstellen en vernieuwen.

Wat Doe Ik?

Als gecertificeerde Reiki Master en vuurhoedster, werk ik met verschillende energetische helingstechnieken om je te ondersteunen in je persoonlijke helingsproces. Tijdens een healing creëer ik een veilige en heilige ruimte waar je je volledig kunt ontspannen en openstellen voor de helende energieën. Ik werk met de universele levensenergie om energetische blokkades op te heffen en je natuurlijke helingsproces te bevorderen. Elke sessie wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en intenties, waardoor een diepe, persoonlijke heling kan plaatsvinden.

Wat is Reiki?

Reiki is een oude Japanse helingstechniek die werkt met de universele levensenergie, ook wel bekend als ‘ki’ of ‘chi’. Het woord ‘Reiki’ komt van de Japanse woorden ‘Rei’ (universeel) en ‘Ki’ (levensenergie). Tijdens een Reiki-sessie stroomt deze helende energie door mij, waarbij ik me hol maak, naar jou, waardoor je lichaam, geest en ziel in balans worden gebracht. Reiki kan helpen bij het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning en het ondersteunen van het natuurlijke helingsproces van het lichaam.

Voordelen van een Healing

  • Stressvermindering en ontspanning: Reiki helpt om stress te verminderen en diepe ontspanning te bevorderen.
  • Versterking van het immuunsysteem: Door het bevorderen van ontspanning en stressvermindering, kan Reiki het immuunsysteem versterken.V
  • erbetering van emotioneel welzijn: Reiki kan helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van innerlijke rust en balans.
  • Verlichting van pijn en ongemakken: Veel mensen ervaren een vermindering van pijn en fysieke ongemakken na een Reiki-sessie.
  • Verhoogde energie en vitaliteit: Reiki kan helpen om je energieniveaus te verhogen en je vitaliteit te verbeteren.


Afstandshealing

Reiki is niet gebonden aan tijd en ruimte, waardoor afstandshealing net zo effectief kan zijn als een sessie in persoon. Tijdens een afstandshealing stem ik mij af op jouw energie en stuur de helende energie naar jou, waar je ook bent. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die niet in staat zijn om fysiek aanwezig te zijn of die op zoek zijn naar heling op afstand.

Voordelen van Afstandshealing

  • Gemak en toegankelijkheid: Je kunt een healing ontvangen zonder dat je je huis hoeft te verlaten.
  • Effectiviteit: Afstandshealing is net zo effectief als een persoonlijke sessie, omdat energie niet gebonden is aan fysieke grenzen.
  • Flexibiliteit: Afstandshealings kunnen op elk moment en op elke locatie plaatsvinden, waardoor het gemakkelijker is om een sessie in te plannen die past bij jouw schema.
  • Comfort: Je kunt de healing ontvangen in de vertrouwde omgeving van je eigen huis, wat je helpt om je meer op je gemak te voelen.


Waarom Kiezen Voor Energy-Health?

  • Gecertificeerd en Ervaren: Als gecertificeerde Reiki Master en vuurhoedster beschik ik over de nodige kennis en vaardigheden.
  • Diepgaande Kennis: Uitgebreide training en initiaties in diverse helingstechnieken.
  • Space Holding: Creëren en behouden van een veilige en heilige ruimte tijdens sessies.
  • Persoonlijke Aandacht: Op maat gemaakte sessies afgestemd op jouw unieke behoeften.
  • Nazorg en Ondersteuning: Beschikbaar voor aanvullende informatie en ondersteuning na de sessies.
  • Toewijding en Passie: Gepassioneerd en toegewijd om jou te ondersteunen op jouw helingsreis.


Klaar om innerlijke harmonie te herstellen en een gezonder, gelukkiger leven te leiden? Neem vandaag contact met me op voor een afspraak of om meer informatie te krijgen.



    Je verdient innerlijke rust en welzijn. Laat Reiki je daarbij helpen.



    30 min sessie: 45 euro
    50 min sessie: 70euro

    Leuke weetjes:

    ★ Reiki helpt ook om stereotiepe gedragingen die je zelf doet, en die steeds weer tot stress te (h)erkennen. Deze worden aangepakt, zodat deze getransformeerd kunnen worden. Reiki helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Al moet gezegd worden, dat dit ook met Reiki niet altijd een makkelijk pad zal zijn. Eerst zal Reiki een uitzuivering teweeg brengen, een detox moment.
    ★ Hoewel Reiki geen vervanging is voor medische behandeling, wordt het soms als aanvullende therapie gebruikt om de symptomen van kanker en chronische aandoeningen te verlichten, evenals bijwerkingen van behandelingen zoals chemotherapie.
    ★ Reiki laat mobiliteit toenemen, het biedt een ondersteuning bij fibro patiënten.
    ★ Reiki wordt vaak geprezen voor het helpen bij het loslaten van opgekropte emoties en het bevorderen van emotioneel evenwicht. Het kan mensen helpen om te gaan met stress, angst en depressie.
    ★Reiki kan ook worden toegepast op dieren, zoals huisdieren en wilde dieren, om hun welzijn te bevorderen. Het wordt soms gebruikt in dierenasielen en voor het genezen van gewonde dieren.
    ★Reiki wordt niet alleen gezien als een helende praktijk, maar ook als een pad naar persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Het kan mensen helpen hun intuïtie te vergroten en hun bewustzijn te verruimen.

    Houd er rekening mee dat Reiki, net als andere vormen van alternatieve geneeskunde, geen vervanging is voor medische behandeling wanneer dat nodig is.



    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.