Behind the soul


Ga vanuit je hoofd naar je hart & laat je ware licht schijnen.

Stap binnen in een reis die je ziel zal verlichten en je ware zelf onthult! Met deze exclusieve ‘Behind The Soul’ bundel, wordt de kracht van visuele expressie, inzichten en een energetische begeleiding samengebundeld. Om je te helpen de lagen van jezelf te verkennen & te begrijpen.

Fotografie is een krachtig medium dat in staat is om emoties, verhalen en diepgaande betekenissen vast te leggen. Stel je voor dat je een kijkje kunt nemen in de verborgen hoeken van de menselijke ziel, de emoties die zich verschuilen achter elke glimlach, elke blik en elke beweging. Dat is precies wat mijn fotoreeks “Behind the Soul” onthult. Het is een unieke reis door de diepste lagen van menselijke expressie en verbondenheid, vastgelegd in prachtige beelden die een verhaal vertellen dat verder gaat dan woorden

Wat “Behind the Soul” voor mij onderscheidt, is niet alleen de prachtige fotografie, maar ook de holistische benadering. Tijdens deze ervaring duik je diep in jezelf en ontdek je aspecten die leiden tot persoonlijke groei en bewustzijn. Ik begeleid je met praktische technieken en inzichten om je energie te balanceren en je levenspad helderder te zien.

Wat mij onderscheidt in mijn fotografie, is mijn vermogen om een speciale stijl van fotograferen toe te passen die doordrenkt is van mystiek. Mijn werk roept vaak vragen op en leidt tot introspectie. Als een moderne verhalenverteller creëer ik beelden die de toeschouwer uitnodigen om betekenis te vinden in het ogenschijnlijk alledaagse. Deze combinatie van technische vaardigheden en emotionele diepgang heeft mijn werk een unieke aantrekkingskracht gegeven.

Getuigenis

“In de zoektocht naar mijn ware ‘ik’, heb ik Wendy gecontacteerd voor een ‘Behind the soul’ fotoshoot, nieuw in haar rijke gamma. Aanvankelijk was ik zeer zenuwachtig, maar dit bleek nergens voor nodig. Het is een ware beleving vanaf de eerste minuut in een unieke setting in de natuur, met instrumentale effecten en begeleid op de zachte, innemende stem van Wendy. Je zit neer, sluit je ogen en laat je meevoeren naar het diepste gevoel in je lichaam. Een eindeloos gevoel waarbij je veel energie loslaat en weer opneemt. Hier wordt alle tijd voor genomen. Nadien voelde ik mij zeer gelukkig, een opperbest gevoel hield ik eraan over. Je zou haast vergeten dat Wendy ook een professionele fotografe is, dus werd vervolgens de fotoshoot afgewerkt met mooie, ongedwongen foto´s als resultaat. Top. – Fabio

“Behind the Soul” is voor mij geen gewone fotoreportage.
Het is een meesterwerk dat is ontstaan uit het verlangen om echte emoties vast te leggen – rauw, ongefilterd en authentiek..

Deze fotoreportage kan jou helpen om je innerlijke kracht en je ware schoonheid te omarmen. Het is meer dan alleen een fotoreportage. Het is een ontmoeting met je ware zelf. Wie ben jij echt in je zijn?

Gedurende dit proces begeleid ik je persoonlijk en bied ik praktische technieken en inzichten om je te helpen je energie te balanceren en je levenspad helderder te zien.

Wist je trouwens dat ik ook ben uitgeroepen tot winnares van de vakjuryprijs National Geographic 2022 in de categorie ‘Mens’? En dat een foto uit mijn “Behind The Soul” reeks tentoongesteld is in New York!

Waarom kiezen voor Behind The Soul?

  1. Holistische benadering: Deze bundel combineert drie krachtige elementen om je te ondersteunen op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
  2. Persoonlijke groei: Duik diep in jezelf en ontdek aspecten die leiden tot persoonlijke groei en bewustzijn.
  3. Concreet advies: De inzichten die je krijgt, worden vertaald naar praktisch advies dat je direct kunt toepassen om positieve veranderingen te bewerkstelligen
  4. Professionele Benadering: Wendy heeft jarenlange ervaring en begrijpt hoe ze de juiste momenten moet vastleggen zonder de natuurlijke stroom van gebeurtenissen te verstoren. Dit zorgt voor oprechte en spontane opnamen.
  5. Tastbare herinnering: Naast inzichten en groei, houd je prachtige professionele foto’s over die je reis van zelfontdekking symboliseren.

En dit alles voor slechts €375

Grijp deze kans om een diepere verbinding te maken met jezelf en nieuwe perspectieven op je leven te ontdekken. Neem vandaag nog contact op om je ‘Behind the soul’ pakket te reserveren. Duik in de reis van zelfontdekking en laat je ziel stralen als nooit tevoren!

Neem contact op

Plan je Fotoshoot

Je ontvangt:

♡ Duur  ± 3 uur, dit is ook afhankelijk van je individueel proces.
♡ 1 op 1 begeleiding
♡ 1-op-1 sessie met een begeleide sjamanistische reis
♡ Korte wandeling met coaching
♡ Fotoshoot Met daaruit minstens 10 professioneel bewerkte foto’s digitaal aangeleverd
♡ Natuur locatie in Arendonk. Wens je een andere locatie dan is dit bespreekbaar mits eventuele transportkosten. *
€375 ,- 

Wil je al het voorgaande maar zonder een fotoreportage? Dat kan ook voor het bedrag van €150

*excl extra eventuele transportkosten 0.50 cm/km (dit is het equivalent voor de tijd en de afstand).
Opmerking: “Behind the Soul” is bedoeld voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Het vervangt geen medische of therapeutische behandelingen wanneer dat nodig is.


Zij gingen je al voor
(klik telkens op een foto voor een grotere foto)

Stuur me gerust een mail voor meer informatie of om een reportage in te plannen.



    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.